Friday, June 26, 2009

Tensyen!!!!


Hari ni da masuk 3 minggu aku keje kat H&I nih..
Bosannye kene keje hari Sabtu..
Patutnye Sabtu ni wat cuti utk sekalian umat manusia..
Eh...kalo sumer orang cuti hari Sabtu, xpat la aku nk g dating camni..haha
Perghh...Jeles jek tgk housemate aku tido g..aku plak da sebok2 kene siap nk g keje..
Sib baek g keje nek moto...xde la aku bertambah tensen ngan perangai org yg berebut nak naik tren..

Ingatkan bestla naik moto g keje..tayah penat-penat..
Skali bertambah angin plak aku...jalan tuh punye la byk lobang-lobang yg "invincible"...da la moto absorber da mampos..aku ade soklan cepu emas nk bg korang nih..korang rase kalo moto yg absorber da mampos ni langgar lobang cane??

Nak dijadikan cite...die punye shock tu smpai aku da turun dari moto pun kepale lutut aku still vibrate lg...tulisan aku pun da jadi cam skala richter punye reading da..haha

Sabar je la...

17 comments:

  1. bersyukur la,at least dah keje.bandingkan dgn org mcm aku nie...haihs~ bila la rezeki nak dtg nie...

    ReplyDelete
  2. wey ltk gmbr sape tu asal puteh je..kakakaka
    keje rajen2 ye...nti leh sy paw..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

      Delete
  3. hahah..tu blom kre pungkok ko lg tu ek lan..
    nsb baek up sket ek..wakakaka

    ReplyDelete
  4. razi-> asal x pegi je insep tu razi..ok pe..

    tikah-> ooo..nk pau ea...tayah rajin2 klau stakat nak pau..nanti lan pesan pau azmi kat muhibah tu..nti jgn x mkan plak..

    kimi->hai sarjan...ape cer..lame x dgr cite..da masuk askar ke?haha...pungkok tayah cite la jen...rase cam tonggek sket da ni...aku rase alignment da lari la..kekeke

    ReplyDelete
  5. ko jgn nak pau2 azmi lan..name bapak aku tu.Kalo aku da cucuk ko ngan garpu ni ko tau la naseb ko.Garpu kejam sgt..ko sambungkan USB kat pusat ko lan..Ak cucuk kan pendrive ni je eh..Lame da ke keje H&I?Gaji berape?Denga cite H&I company beso eh..?

    ReplyDelete
  6. ape bende ko ni mon....dah2..bos panggil ko tuh..haha

    ReplyDelete
  7. tahniah..dah dpt keja..cuba jadikan mood kerja mood yang positif...jgn serabut2kan kepala dgn pikiran yg negative..tak elok utk persekitaran kerja..i'Allah semuanya akan tenang & baik2 sj..

    ReplyDelete
  8. kontrak 6 bulan je puan..huhu..ngah cari keje tetap gak ni..thanx 4 the advice..

    ReplyDelete
  9. gaji da 2x masuk..bila nk blanja aku neh..

    ReplyDelete
  10. Bosan tol la blog mamat ni takde update langsung..Konon2 banyak keje la 2 bz ya amat2 sampai xleh naip.Buntot la wei~

    ReplyDelete
  11. update blog anda plz..
    da bersawang² da nih..
    kakaka..

    ReplyDelete
  12. aku tau sape anymos yg dengki busuk ht ni..ni msti mamat yg brtambah2 boncit pale botak tuh...

    tp mmg bosan pn blog die nih...nk block ah...eh bleh maen block2 ke...

    ReplyDelete
  13. esk da thn baru..ble nk kawen woiiiii

    ReplyDelete